Suhopolje dočekuje posljednjeplasirani sastav lige, Filipović: Bilogorac je neugodna momčad, potrebno je odigrati susret na najvišem nivou

20. kolo 4. NL BJ-KC-VT u Suhopolje sutra (subota) dovodi Bilogorac iz Velikog Trojstva, posljednju momčad prvenstva koja je u 19 utakmica ostvarila jednu pobjedu i jedan neriješen rezultat što im je bilo dovoljno za samo četiri boda. Momčad s najneefikasnijim napadom i najlošijom obranom ne bi trebala predstavljati veliku opasnost, no kako se kaže, lopta je okrugla, a susret je s maksimalnim respektom najavio i trener momčadi Tomislav Filipović.

– Iako se nalaze na posljednjem mjestu na tablici definitivno ne možemo unaprijed upisati tri boda. Momčad iz Velikog Trojstva pojačala se u nastavku natjecanja, a koliko zapravo mogu biti nezgodna momčad u prilog ide i prošlotjedni susret protiv Pitomače kada je utakmica riješena u posljednjih pet minuta. S obzirom na poraz u prošlom kolu očekujem puno bolju igru mojih igrača i ako se na terenu postavimo kako treba, ako odigramo na jednoj visokoj razini, na kojoj znam da možemo odigrati, onda se možemo nadati prvoj pobjedi u nastavku – izjavio je.

U proljetnom dijelu prvenstva, u četiri odigrana kola, Grofovi su upisali dva boda, a oba su ostvarena na domaćem terenu neriješenim rezultatima protiv Slatine i Mladosti iz Kloštra Podravskog identičnim rezultatima (2:2). Preostala dva susreta završena su, na žalost, uvjerljivim porazima od Čazme i Garića gdje, prema riječima trenera Filipovića, pristup nije bio niti približno dobar.

Zbog tri javne opomene gosti će se na putovanje zaputiti bez Roka Dukića i Tomislava Biljana koji u subotu odrađuju suspenziju, dok u sastavu Suhopolja iz istog razloga neće biti Dominika Šantaveca.

Susret se igra u subotu, 17. travnja na stadionu Park od 16:30 sati

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content