Suhopolje protiv Mladosti lovi priključak za vodećom petorkom, Marko Nikolić bit će najveća opasnost po vrata Gabrijela Solara

Ove subote, 3. travnja, gost na stadionu Park u Suhopolju bit će Mladost iz Kloštra Podravskog, koja je u proteklom kolu s 4:2 bila bolja od Pitomače, još jednog našeg predstavnika u četvrtoligaškom rangu natjecanja.

Ova utakmica dat će odgovore na brojna pitanja. Suhopolje je sada devetoplasirana momčad s 22 boda, ali pobjeda u ovom susretu donijela bi Filipovićevoj momčadi priključak s ekipama iz samog vrha. Upravo se Mladost nalazi na visokoj četvrtoj poziciji s 29 bodova, a petoplasirana Tehnika bježi im samo tri boda.

Sve u svemu, Grofove očekuje vrlo neugodan protivnik željan “osvete” za poraz u međusobnom susretu odigranom jesenas u Kloštru kada je Suhopolje lakše od očekivanog upisalo tri boda. Sada su stvari malo drugačije. Gosti su u odličnoj formi, igraju lijep nogomet, a imaju i prvog topnika lige. Njihov najbolji strijelac Marko Nikolić dosad je postigao 21 zgoditak i bit će velika prijetnja domaćoj obrani i vrataru Gabrijelu Solaru. Bez daljnjega, i domaća momčad ima igrače koji mogu ozbiljno zaprijetiti Mladosti, a na njima je samo da to sutra i dokažu.

-Pokušat ćemo se što bolje pripremiti za susret protiv Mladosti na domaćem terenu te se nadamo boljem rezultatu nego onom u Čazmi – rekao je strateg domaćih Tomislav Filipović.

Naime, Suhopolje je proteklog vikenda u Čazmi poraženo s visokih 5:0, a gorak okus najbolje je isprati pobjedom. Utakmica 18. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica na rasporedu je u 16 sati i 30 minuta.

(www.icv.hr, ts, mra, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content