ŽUPANIJSKI KUP Sveti Đurađ namučio Suhopolje, Slatina peticom kroz Crnac, Graničar Bušetina i Borova uvjerljivi na gostovanjima

U 3. kolu Županijskog nogometnog kupa momčad Suhopolja gostovala je u virovitičkom prigradskom naselju Svetom Đurađu, gdje ih je dočekao istoimeni županijski drugoligaš. Gosti su imali inicijativu i više loptu u nogama, ali bez većih prilika za zgoditak. Utakmica je odlučena u 57. minuti, kada je jednu odbijenu loptu Eric Augusto Akassou pospremio u domaću mrežu. Nekompletni domaćin odlično je parirao očito nemotiviranim gostima. Na domaćim vratima briljirao je vratar Vedran Botić, koji je imao nekoliko odličnih obrana.

Slatina je s 5:0 svladala vodeću momčad 2. županijske lige Istok Crnac na njegovom terenu. Po dva zgoditka postigli su Matija Bubaš i Mario Jozić, a jednom se u strijelce upisao Filip Pejakić.

Graničar Bušetina svladala je Standard na njegovom terenu u Novoj Šarovki 4:0. Strijelci za goste su bili Karlo Petrinić, Janko Brlas, Lovro Štefanec i trener – igrač Samuel Spudić.

U Mikleušu je domaća momčad povela zgoditkom Ivana Ivčića iz kaznenog udarca, a poravnao je Ivan Jugović također s bijele točke. U drugom dijelu gosti su postigli još četiri zgoditka i došli do pobjede 5:1. Strijelci za Borovu u drugom dijelu bili su Ivan Jugović tri puta i Darko Obžetić jednom.

(www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content