1. HRL SJEVER Rukometaši Viro Virovitice poraženi 40:27, dva boda otputovala u Osijek

U redovima rukometaša Viro Virovitice nadali su se da u 25. kolu 1. hrvatske lige Sjever mogu doći do dva boda, koja bi produžila nadu da u posljednjem kolu mogu na tablici preskočiti zagrebački Medveščak. Na terenu sportske dvorane Tehničke škole ugostili su Osijek i na kraju uvjerljivo izgubili 40:27.

U prve četiri minute domaći su imali minimalnu prednost, a od pete minute gosti preuzimaju kontrolu rezultata. Što je vrijeme odmicalo prednost gostujuće momčadi se sve više povećavala. Rukometaši Viro Virovitice bili su puni želje da osvoje bodove, ali su Osječani nemilosrdno kažnjavali svaku njihovu pogrešku. U posljednjih desetak minuta trener Viro Virovitice Damir Vašarević u igru je uveo mlađe igrače, što gostujuća momčad koristi i svoju prednost povećava na +15 (38:23). Do kraja su domaći igrači uspjeli ublažiti poraz na konačnih 40:27.

U domaćim redovima najefikasniji su bili Mateo Brašnić Ferreira i Dominik Sabo s pet te Mateo Drinovac s četiri zgoditka.

Viro Virovitica: Dino Meter, Karlo Štimac, Karlo Starčević, Antonio Pavić 3, Tim Čevelak 1, Hrvoje Vašarević, Mateo Mijatović, Dominik Arsić 3, Mateo Brašnić Ferreira 5 (2), Ivan Vrbančić 2, Deni Vilček 2, Dominik Sabo 5, Mateo Drinovac 4, Matko Crljenić, Toni Smutni 1 i Dubravko Benko 1. Trener: Damir Vašarević.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content