1. ŽNL Voćin i Sloga remizirali, Rezovac slavio u Bušetini, Podravac upisao devetu uzastopnu pobjedu

Proteklog vikenda odigrani su susreti 27. kola 1. županijske nogometne lige. Na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju domaće Bratstvo i Mikleuš remizirali su rezultatom 2:2. Gosti su dva puta bili u prednosti, ali su domaći u posljednjem napadu došli do izjednačenja i vrijednog boda. Zgoditke za domaće postigli su Vedran Bajivić i Dino Milinović, a za goste Darko Kokoška i Josip Jančić. Kod rezultata 0:0 domaći vratar Leo Franjić je uspio obraniti kazneni udarac.

U derbiju prvih dviju momčadi u Ćeralijama “domaći” Voćin i Sloga iz Zdenaca remizirali su rezultatom 1:1. Gosti su poveli zgoditkom Florijana Rupčića u 35. minuti, a dvije minute kasnije poravnao je Hrvoje Čović iz kaznenog udarca.

Rezovac je uzvratio Graničar Bušetini za jesenski domaći poraz. Pobijedio je u bušetinskom Bereku 4:1. Dvostruki strijelac bio je Mateo Tomić, a po jednom su mrežu pogodili Mihael Boroša i Dario Godeč. Strijelac za domaće bio je povratnik s “Utakmice života” Karlo Petrinić.

Desetkovana Mladost je na svom terenu u Miljevcima došla do minimalne pobjede nad Ćeralijama. Jedini zgoditak postigao je mladi Ivan Kolembus u 77. minuti.

Podravac iz Sopja odnio je sva tri boda s “vrućeg” terena u Četekovcu pobijedivši Dinamo 1:0. Pogodak je postigao Antonio Babec u 36. minuti susreta. Domaći su imali više prilika za zgoditak, ali je gostujući čuvar mreže Kristijan Dumenčić bio nesavladiv.

Borova je u osmoj minuti povela u domaćem susretu s Mladosti iz Čačinaca pogotkom Darka Obžetića. Zbog učestalog prigovaranja sucu Nikoli Kristiću Obžetić je u 34. minuti dobio dva žuta kartona pa je morao napustiti teren. S deset igrača Borova je u drugom dijelu postigla još tri zgoditka. Trostruki strijelac bio je Dominik Hodak (60′, 72′ i 76′).

Slavonija je na svom travnjaku u Sladojevcima bila bolja od Gradine 3:2. Za domaću momčad u strijelce su se upisali Dorian Bogati, Igor Dunković i Boris Bihar, a za goste Zvonimir Juhas i Mihael Šoštar.

Natjecanje u 1. županijskoj nogometnoj ligi nastavlja se u četvrtak, 3. lipnja.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content