2. ŽNL ISTOK Dinamo i DOŠK upisali nove pobjede: Odluka o osvajanju drugog mjesta past će u posljednjem kolu

Kao što smo već napisali, Crnac je na svom terenu ostvario pobjedu protiv Zrinskog iz Nove Bukovice, ujedno im je dodijeljen pehar za osvojeni naslov prvaka, a više o svemu možete pročitati OVDJE.

Što se tiče ostalih susreta 2. ŽNL Istok, najuvjerljiviju pobjedu upisao je DOŠK iz Dolaca koji je na domaćem terenu sa sigurnih 4:0 ispratio Mladost iz Bakića, a svi pogoci postignuti su u drugih 45 minuta. Marijan Velić bio je precizan u 51. i 70. minuti iz kaznenih udaraca, na 3:0 povisio je Marin Velić, dok je Domagoj Šteger postavio konačan rezultat.

Plavi iz Jugovog Polja nisu uspjeli upisati treću prvenstvenu pobjedu, bolji od njih bio je Dinamo iz Josipova s 4:2. Golovima Marka Rastije i Milenka Beneša domaćini su poveli 2:0 nakon 32. minute igre, dok je Željko Gojmerac smanjio rezultat pet minuta prije odmora. U 59. za nova dva pogotka prednosti poentirao je Željko Lukanić, za 4:1 svoj drugi gol postigao je Beneš, a za konačnih 4:2 poentirao je Darko Pipić.

U posljednjem susretu Munja je slavila na gostovanju u Novoj Šarovki protiv domaćeg Standarda iako su cijelu utakmicu odigrali s igračem manje. Prvi dio utakmice priveli su kraju rezultatom 3:0 u svoju korist, a u strijelce su se upisali Zvonimir Mesinger, Matija Bošnjak i Ivan Vida. Konačan rezultat utakmice postavio je Ivan Marinković u 64. minuti. Šansu za povratak u utakmicu domaća momčad nije iskoristila šest minuta kasnije, budući da kazneni udarac koji je bio dosuđen u njihovu korist nisu uspjeli realizirati.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content