3. HNL SJEVER Počinje doigravanje: Može li Virovitica ligu za opstanak otvoriti još jednom pobjedom u Bjelovaru?

Posljednju prvenstvenu pobjedu nogometaši Virovitice u 3. hrvatskoj ligi Sjever zabilježili su 3. travnja na gostovanju u Bjelovaru, kada su bili bolji od istoimenog domaćina 2:1.

U srijedu, 19. svibnja u 18 sati igraju se utakmice 1. kola lige za opstanak 3. HNL Sjever. Nogometaši Virovitice ponovno putuju na Gradski stadion u Bjelovar. Položaj na tablici govori da su domaći nogometaši favoriti. Oni se nalaze na prvom mjestu s 32 boda, dok je Virovitica četvrta s 21 osvojenim bodom.

Virovitičani su ovo proljeće većinu susreta bili ravnopravni svim svojim konkurentima, ali je u ključnim trenucima nedostajalo umješnosti ili sreće, što bi ih odvelo u ligu za prvaka. U trenutnoj situaciji “narančasto – crni” ne bi trebali strepiti za ligaški opstanak pa mogu igrati bez opterećenja, što im može biti samo dodatna prednost.

Posljednje ligaško gostovanje kod lidera – Mladosti u Ždralovima pokazalo je da u klubu raspolažu s nizom kvalitetnih mladih igrača, koji sve više “kucaju” na vrata prve jedanaestorke i koji će sigurno biti okosnica momčadi u idućim sezonama.

Trener Goran Bosilkovski sada samo treba dobro ukomponirati mladost i iskustvo, što će mu prije ili kasnije donijeti pozitivne rezultate.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content