3. HNL SJEVER Virovitičani priželjkuju nastavak dobrih rezultata: Iz sastava ispao kartonirani Lovreković, a vraća se Crvenka

Nogometaši Virovitice u proteklih sedam dana konačno su ovog proljeća povezali dvije pobjede. Prošle subote, u 2. kolu lige za opstanak 3. HNL Sjever pobijedili su Podravac iz Virja 5:2, a u srijedu su bili bolji u polufinalu Županijskog nogometnog kupa od orahovačkog Papuka 2:0.

U subotu, 29. svibnja u 18 sati u 3. kolu lige za opstanak gostuju u Murskom Središću kod Rudara. U regularnom dijelu ovogodišnjeg natjecanja Virovitica je u 1. kolu bila bolja u Murskom Središću pobudivši 6:4. Rudari su u Virovitici uzvratili za domaći poraz i došli do tri boda minimalnom pobjedom 1:0.

Na subotnjem gostovanju u Murskom Središću trener Virovitice Goran Bosilkovski ne može računati na Matiju Lovrekovića, koji mora pauzirati zbog tri žuta kartona, dok mu se u kadar vraća Krešimir Crvenka, koji je je desetak dana, kao županijski instruktor bio na završnoj selekciji nogometaša rođenih 2007. godine u Splitu.

U virovitičkim redovima su uvjereni da mogu nastaviti s dobrim rezultatima te se s gostovanja iz Međimurja vratiti s novim bodovima.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content