Četvrtzavršnica Županijskog nogometnog kupa: Najzanimljivije bi moglo biti u Zdencima gdje vodeća momčad 1. ŽNL dočekuje Suhopolje

U Županijskom nogometnom kupu ostalo je osam najuspješnijih momčadi. Tu su dva hrvatska trećeligaša, tri regionalna četvrtoligaša i četiri županijska prvoligaša. Nakon njihovih utakmica, koje se igraju sutra (srijeda) od 17 sati, u ždrijebu će ostati četiri momčadi.

U Zdencima vodeći županijski prvoligaša Sloga dočekuje Suhopolje. Prema prikazanom u dosadašnjem dijelu kup i ligaškog natjecanja, susret bi trebao biti neizvjestan, a prolazak Sloge u poluzavršnicu ne bi bio iznenađenje.

Ovog proljeća odlični Podravac na svom stadionu Luka u Sopju ugošćuje Viroviticu. Gosti su favoriti, ali u domaćem sastavu ima pregršt iskusnih igrača koji mogu pomrsiti planove “narančasto – crnom” taboru za plasman u samu završnicu.

Graničar Bušetina izgubila je korak u borbi za naslov prvaka u 1. županijskoj nogometnoj ligi, ali to ne znači da u svom Bereku neće pokušati izbaciti jaku Pitomaču iz daljnjeg kup natjecanja.

Borova je porazom u nedjeljnom ligaškom susretu dovela u pitanje svoj status županijskog prvoligaša, a sutra je domaćin orahovačkom Papuku, koji je apsolutni favorit. Međutim to je bila i Slatina, pa je prije sedam dana poražena u Borovi.

U slučaju neriješenog rezultata istekom 90. minute odmah se izvode jedanaesterci.

Raspored:

Borova – Papuk Orahovica
-M. Presečan, M. Ferić, B. Grujić, delegat: Moslavac

Graničar Bušetina – Pitomača
-J. Culej, N. Kečkiš, B. Vidović-Volenik, delegat: Đurđević

Sloga Zdenci – Suhopolje
-N. Kristić, Saša Ličinić, M. Loparac, delegat: Babić

Podravac Sopje – Virovitica
-Siniša Ličinić, G. Loparac, E. Penava, delegat: Stipanić

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content