CRNAC PODIGAO POKAL PRVAKA 2. ŽNL ISTOK Pavoković: Ubrzo krećemo sastavljati igrački kadar, želimo postati stabilan županijski prvoligaš

Nogometaši Crnca na svom su terenu nakon pobjede nad Zrinskim iz Nove Bukovice od 5:3 podigli pokal namijenjen osvajaču naslova prvaka 2. ŽNL Istok za sezonu ’20./’21.

Pogotke za novog prvaka postigli su Tilen Marić i Dominik Kapetanović po dva te Zvonimir Kovačić jedan. Naslovom prvaka Crnac se tako nakon niza godina vratio u prvi razred županijskog nogometa.

– Bilo je svečano i prepuno emocija, pokal je konačno naš i vraćamo se u 1. ŽNL. Čestitam svim igračima i treneru Darku Krsniku na odličnoj sezoni i zahvaljujem za sve radosti koje su nam priuštili u proteklih nekoliko mjeseci. Posebno je bilo emotivno vidjeti navijače, sve one koji vole klub i koji su godinama čekali na ovo. Mnogi su rekli kako smo sada tamo gdje i zaslužujemo biti. Slijedi nam odmor, a onda vrlo brzo krećemo u sastavljanje igračkog kadra. Vjerujem kako će svi sadašnji igrači ostati, budući da sada želimo biti stabilan županijski prvoligaš– rekao je predsjednik Nogometnog kluba Crnac Dragan Pavoković.

Jedan od vodećih strijelaca lige, prvi strijelac kluba te jedan od ponajboljih igrača prvaka Crnca Tilen Marić, zahvalio se svima u klubu.

– Bila je ovo odlična sezona za sve nas. Svi smo bili kao jedno, Uprava je bila čvrsto uz nas, imali smo podršku općinske vlasti što je za klub iz ovako malo sredine iznimno važno. Drago mi je da sam pomogao klubu doći do naslova prvaka u sezoni koju ćemo zasigurno svi zajedno dugo pamtiti – rekao je Marić.

(www.icv.hr, vg)               

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content