Ivica Kirin šesti put preuzeo dužnost gradonačelnika Virovitice: Odmora nema, krećemo s otvaranjem novih gradilišta

Aktualnom gradonačelniku Ivici Kirinu počeo je u četvrtak, 20. svibnja, novi, šesti po redu mandat gradonačelnika te će u naredne četiri godine upravljati Viroviticom. Ivica Kirin je na lokalnim izborima kao nositelj koalicije HDZ-HSLS dobio u prvom krugu natpolovičnu većinu glasova birača te time osigurao gradonačelničko mjesto i u novom mandatu.

Ujedno, dužnost za novi mandat je preuzela i dosadašnja zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek-Golinac. Prilikom službenog preuzimanja dužnosti I. Kirin je još jednom zahvalio građanima na ukazanom povjerenju i podršci.

20210520 101323
virovitica.hr

– Nakon izbora nije bilo pauze, aktivni smo već od ponedjeljka i punim pogonom radimo na projektima i aktivnostima koje smo započeli. U pripremi je i u izradi dokumentacija za izgradnju, rekonstrukciju i obnovu gradskih ulica, nogostupa, drvoreda i igrališta, te priprema još stotinjak projekata za prijavu na EU fondove. Kao što smo već i najavili, očekuje nas otvaranje novih gradilišta. Odmora nema i drago mi je da su građani odabrali kontinuitet u razvoju grada Virovitice. U ovom mandatu cilj nam je maksimalno iskoristiti sredstva koja su nam na raspolaganju, ne samo za javne projekte, već i kako bismo pomogli i gospodarstvu. Radit ćemo na tome da privučemo nove investitore u naše zone kako bi se otvorila nova radna mjesta te u konačnici povećale plaće – rekao je novi/stari gradonačelnik Ivica Kirin.

20210520 101230
virovitica.hr

(virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content