IZBORI 2021. Igor Andrović ostaje župan: Povijesni rezultat znak je da smo opravdali povjerenje građana

Igor Andrović ostaje župan i u narednom mandatu. Potvrđuju to prvi i još uvijek nepotpuni rezultati lokalnih izbora 2021.

I dok u Orahovici i Slatini pobjednika treba odlučiti drugi krug, za sve gradove i općine u kojima su dosad obrađena biračka mjesta jasno je da su građani izabrali jednog župana i to Igora Androvića. On je bio prvi izbor, s iznimno velikom podrškom, a koja se kreće od 54 do 77 posto.

Igor Andrović, kojeg je kao kandidata za župana na lokalnim izborima podržala koalicija HDZ-HSLS i koji je na izbore išao sa sloganom “Župan kojeg poznajem”, u prvim reakcijama na rezultate zahvalio je svim građanima koji su danas (nedjelja) izašli na izbore i koji su svojim glasom pomogli ostvariti “povijesni rezultat, s obzirom na broj glasova za mjesto župana, kao i za novu županijsku Skupštinu te u većini općina na području Županije”, rekao je.

-Vjerujem da su ovi rezultati samo znak da smo opravdali povjerenje građana koje smo dobili 2017. godine i da smo u ove četiri godine odradili dobar posao i da su to žitelji naše županije prepoznali. Glasom koji su nam dali za dalje nastavljamo ulagati u potencijal koji naša Županija ima, da ju pretvorimo u mjesto koje znači dobrobit svih naših žitelja.

U ove četiri godine pokazali smo da se politika i politički posao može voditi vjerodostojno i bez lažnih obećanja, iskreno i za sve naše građane i tako nastavljamo i dalje – komentirao je I. Andrović, stari/novi virovitičko-podravski župan. (www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content