JUNIORI No Limit dvije utakmice dijele od naslova, Slavonija u drugoj skupini utrpala 14 pogodaka Dinamu

JUNIORI VIR-PIT A

U dva odigrana susreta po jednu pobjedu upisale su domaća i gostujuća ekipa. U posljednjim ligaškim utakmicama Omladinac je slavio protiv Graničar Bušetine, dok je Gradina uvjerljivo slavila u Svetom Đurađu s visokih 6:0.

Dok u susretu Omladinca i Graničar Bušetine strijelci nisu uvedeni u zapisnik, u drugoj utakmici za Gradinu je tri pogotka postigao Ante Gradinjan, dva je dodao Antonio Rajnović, dok je pogodak upisao Matej Čađavčan.

JUNIORI SLA-ORA A

Vodeća momčad Slavonije iz Sladojevaca uvjerljivo je slavila u susretu 15. kola. Šest pogodaka upisao je Mihael Novaković, jedan manje dodao je Novaković Mateo, dva je postigao Gabriel Hodak, dok je jedan dodao Mihael Rabić. Počasni pogodak za Dinamo iz Četekovca, koji je susret odigrao s osam igrača, postigao je Matej Dorinka. Konačan rezultat utakmice glasio je 14:1.

Sloga iz Zdenaca također je upisala sigurnu pobjedu protiv čačinačke Mladosti rezultatom 7:1. Matija Zeman postigao je “hat-trick”, dva pogotka upisao je Josip Vida, dok su po jedan gol dodali Luka Zeman i Petar Kratzl. Pogodak za Mladost postigao je Nikola Krmpotić iz kaznenog udarca. Dodajmo kako je susret završio u igri “9 na 9” budući da su u 25. minuti pokazana četiri crvena kartona, po dva na svakoj strani.

Ćeralije su na domaćem terenu uzele bodove orahovačkom Papuku. Za vodstvo od 5:0 zgoditke su postigli Dario Jozić, koji se u strijelce upisao dva puta, dok su po pogodak dodali Karlo Wolf, Franjo Tunić i Denis Lejčić. Konačnih 5:2 postavili su Alen Knežević i Karlo Maričić.

Miljevačka Mladost nije uspjela otkinuti bodove Voćinu na domaćem terenu. Gosti su poveli golom Robertina Puhanića u 10. minuti, dok je na 1:1 izjednačio Marko Mikić u 38. minuti susreta. Za novu prednost Voćina do kraja poluvremena pobrinuo se svojim golom Božidar Petrić. Konačnih 3:1 postavio je Nikola Tomić na samom otvaranju drugog poluvremena.

Posljednji susret pripao je Zrinskom iz Nove Bukovice koji je na domaćem terenu minimalno slavio protiv Mladosti 1930. iz Čađavice. Iako su utakmicu odigrali sa 10 igrača, s dva pogotka pobjedu im je donio Domagoj Poje, dok je gol za goste djelo Alena Alilovića.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content