MYSTIC BAR TRAŽI DJELATNIKA Javite se za posao i postanite dio ekipe koja radi u predivnom ambijentu dvorca Pejačević

Mystic bar, novi caffe & wine bar u gradu Virovitici, koji se nalazi u sklopu Dvorca Pejačević, krasi velika terasa s predivnim pogledom na kojoj gosti mogu uživati za vrijeme toplih dana i večeri.

Iako se nalazi u samom srcu grada, opet je tiha i mirna te idealna za predah od užurbane svakodnevice. Sa svojom kvalitetnom uslugom upotpunit će vaše slobodno vrijeme koje ćete moći provesti s vašim prijateljima i obitelji.

Osim standardnih pića i toplih napitaka, u svojoj bogatoj ponudi imaju plate pršuta i sira s prilozima po vašoj želji koje možete kombinirati uz butelje vrhunskih vina. U svojoj ponudi, također, imaju i vrhunske koktele, a svoje mjesto ovdje mogu pronaći i ginoljupci.

MYSTIC BAR ovim putem poziva sve zainteresirane za posao, odnosno radno mjesto konobarice ili konobara. Ako želite raditi u predivnom ambijentu dvorca Pejačević i postati dio tima novog caffe & wine bara u gradu, javite se porukom u inbox službene facebook stranice Mystic bar ili na broj mobitela 098/ 923 9330.

(promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content