Suhopolje bez Farkaša na noge Ferdinandovcu: Vodeća momčad traži povratak pobjedama, Grofovi pomak sa sredine tablice

Nogometaši Suhopolja danas (nedjelja) će se zaputiti u Ferdinandovac gdje će ih dočekati istoimena, vodeća momčad 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. Uz to što su “skupili” najviše bodova, ujedno imaju najbolji napad i najbolju obranu lige, što dovoljno govori o kakvoj je momčadi riječ.

Poraz u županijskom derbiju zasigurno je ostavio traga. “Žuto – zeleni” u tom su susretu, iako nekompletni, ostavili sasvim solidan dojam. Nedostajalo je prošle subote nešto više snage da bi rezultat bio drugačiji, ali što je tu je. Njihova prednost u današnjem susretu bit će – odmor. Naime, susreti 25. kola, u kojemu je Pitomača dočekala Ferdinandovac i po izuzetno teškom vremenu osvojila bod, zasigurno je iscrpila igrače obje momčadi.

Grofovi su pak prošlo kolo bili slobodni, uspjeli su doći do daha i sada na gostovanje putuju pokazati što mogu te dodatno zakomplicirati završetak prvenstva.

Hendikep će im biti neigranje Franje Farkaša koji odrađuju suspenziju, ali iz istog razloga u domaćim redovima neće biti Rade Križanovića i Josipa Fučeka. Najveću opasnost po suhopoljska vrata predstavljat će Jurica Karan, drugoplasirani strijelac lige koji za vodećim topnikom, napadačem Mladosti iz Kloštra Markom Nikolićem, zaostaje osam pogodaka.

Sudačku trojku, za koju se nadamo da neće igrati nikakvu ulogu u sutrašnjem dvoboju, predvodit će Dražen Fejer, dok će mu pomoćnici biti Slavko Miklečić i Alen Jozić.

Susret 26. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica na rasporedu je od 17:30 sati.

(www.icv.hr, mra, foto: I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content