“UTAKMICA ŽIVOTA” Karlo Petrinić, Domagoj Ninčević i Benjamin Dijanešić i dalje u borbi za profesionalni ugovor s Goricom

Nogometno-zabavni reality show “Utakmica života” bliži se kraju, a među 29 najboljih nalaze se i tri nogometaša s područja Virovitičko-podravske županije, Karlo Petrinić (NK Graničar Bušetina), Domagoj Ninčević (NK Papuk Orahovica) i Benjamin Dijanešić (NK Slatina). O čemu je točno riječ?

Nogometni reality show zamišljen je da se kroz sedam epizoda prati život i napredak nogometaša u kampu, koji su selekcionirani između stotinu kandidata. Selekcionirani nogometaši imaju između 18 i 25 godina i borave u opatijskom kampu od 17. svibnja.

Glavni trener je bivši “vatreni” Aljoša Asanović, pomoćnik mu je također bivši hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić, a cilj im je zajedno s ostalom ekipom iz stručnog stožera izabrati najboljih 11 koji će 2. lipnja u Velikoj Gorici odigrati “utakmicu života” protiv hrvatske U-20 reprezentacije. Onaj najbolji među njima osvojit će glavnu nagradu, a to je potpisivanje jednogodišnjeg profesionalnog ugovora s Goricom i ulazak u profesionalni nogomet.

Kako je rekao i sam Asanović, možda će igrač kojeg izaberu za pobjednika u budućnosti biti pravo pojačanje za prvoligaša iz Velike Gorice. Također, naglasio je kako ovo nije samo show, već ozbiljan nogometni projekt jer kad netko potpiše profesionalni ugovor s takvim prvoligašem, koji je ove sezone završio na 5. mjestu 1. HNL, onda to ima ozbiljno značenje i riječ je o ozbiljnom poslu.

Prvi dio showa odnosio se na proces selekcije između velikog broja prijavljenih kandidata, dok se drugi dio odnosi na pronalazak najboljih 11 i uigravanje istih za “utakmicu života”. Ostalo je 29 “najtalentiranijih”, a konkurencija je žestoka, kao i treninzi na kojima se dečki pripremaju kao pravi profesionalci.

Izazov je velik, a danas (petak) je na rasporedu četvrta od sedam epizoda koju možete gledati na HTV-u 2 s početkom u 20:05.

U konačnu bitku kreću – Antonio Tuta, Marko Prugovečki, Dario Ćuk, Ivan Čolić, Ante Melvan, Albert Buqaj, Filip Hodak, Ante Špoljarić, Martin Krešić, Luka Celić, Rayane Matar Mohamed, Florijan Cindrić, Antonio Majcenić, Mario Dančević, Krešimir Frigan, Danijel Lukić, Domagoj Ninčević, Karlo Petrinić, Luka Ćubel, Siniša Đipalo, Luka Grabić, Mirko Protega, Jakov Aščić, Benjamin Dijanešić, Marko Dragić, Marijo Tomić, Niko Šanić, Mateo Marić-Blekić i Laren Melon.

(www.icv.hr, ts, foto: privatni arhiv)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content