Vesna Klemenčić iz Dinjevca na izboru Najljepše mame Hrvatske osvojila lentu u kategoriji stila

Na izboru za Najljepšu mamu Hrvatske Dinjevčanka Vesna Klemenčić osvojila je lentu u kategoriji stila. Titulom najljepše mame Hrvatske okitila se Vedrana Halinčić Bakšić iz Klinča Sela, a u kategoriji dijamant titulom najljepše okrunjena je Ljubica Bulić iz Zagreba.

Od 20 natjecateljica koje su izborile finale natjecalo se njih 18 iz cijele Hrvatske. Predstavile su se u tri izlaza. U prvom izlazu nosile su unikatne ručno oslikane majice akademske slikarice Maje Vukina Bogović, predstavile se i odgovarale na pitanja žirija. U drugom izlazu natjecateljice su prezentirale svoje vještine i talente. Bilo je tu i plesa, pjevanja, modnih kreacija, sviranja klavira, borilačkih vještina…

Natjecateljice su se u finalnom izlazu prošetale u večernjim haljinama, a o pobjednici je odlučivao žiri kojeg su činili šibenski gradonačelnik i predsjednik žirija Željko Burić, dogradonačelnik Danijel Mileta, direktor Turističke zajednice Dino Karađole, Ivana Slavica Vunić dizajnerica nakita i autorica unikatnih kruna za ovaj izbor, Zdravko Pilić novinar i Lucija Cvitan voditeljica TV-a.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content