VETERANI Slatina na korak do naslova prvaka, pobjeda u idućem kolu osigurala bi im prvo mjesto

Veterani Slatine pred osvajanjem su naslova prvaka. Trenutno vodeća momčad drži pet bodova prednosti nad jedinim konkurentom, Rezovcem, a u slučaju pobjede u susretu 17. kola, koje će odigrati ovog vikenda protiv Suhopolja, prvo mjesto moglo bi se proslaviti već u ponedjeljak.

Proteklog vikenda na domaćem su terenu slavili protiv Standarda rezultatom 4:1. Pogotke za Slatinu u tom su susretu postigli Zdenko Marković, Stipica Bušljeta i Denis Kokorić, dok je posljednji pogodak autogol Ilije Ereša. Jedini zgoditak za Standard postigao je Marijan Makar iz kaznenog udarca.

Suhopolje je dva puta vodilo na gostovanju u Gradini pogodcima Maria Krizmanića i Berislava Vidića, ali domaća momčad oba se puta vratila u utakmicu. Bod domaćoj momčadi svojim su golovima osigurali Boris Zagorac i Željko Modrić.

Papuk je sa uvjerljivih 5:0 slavio protiv miljevačke Mladosti. Na samom otvaranju susreta strijelac za 1:0 iz kaznenog udarca bio je Zoran Muselinović, na isti način pao je i posljednji pogodak od strane Maria Kubačeka, koji je postigao i pogodak iz igre, dok su se u strijelce još upisali Zlatko Repinac i Josip Rogač.

Novi remi vidjeli smo i u posljednjoj utakmici kola između Mikleuša i Virovitice. Matija Feketija doveo je goste u vodstvo nakon samo 10 minuta igre, dok je konačan rezultat postavio Miroslav Škulj u 37. minuti iz kaznenog udarca.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content