1. HRL ŽENE Lavice se u Umagu opraštaju od prvoligaškog društva

Rukometašice 1234 Virovitice sutra (subota) se opraštaju od prvoligaškog društva na gostovanju u Umagu. Nakon izuzetno teške sezone koja ih je iscrpila do maksimuma, preostaje još odraditi posljednjih 60 minuta, pružiti što bolju igru i otići na zasluženi odmor.

Virovitičkim djevojkama ova utakmica ne donosi previše. I dalje će ostati na posljednjem mjestu ligaške ljestvice, a ostaje samo pitanje hoće li osvojiti još koji bod ili će se sezona završiti s jednim pozitivnim rezultatom, onim iz 4. kola kada su remizirale s Dalmatinkom.

S druge strane, ovaj susret teško da će promjeniti trenutno stanje na vrhu tablice. Rukometašice Umaga još imaju šansu preskočiti Lokomotivu i zauzeti drugo mjesto, ali je to malo vjerojatno, posebno iz razloga što Lokosice uz isti broj bodova imaju i jednu utakmicu manje.

Izabranice Franje Metera, mahom mlade igračice, u posljednjoj su utakmici pokazale kako mogu odigrati kvalitetno, kako mogu opasno zaprijetiti puno boljim ekipama što zasigurno budi nadu za dobre rezultate u budućnosti, a preostaje jedino “dodati” još malo snage kako bi se u istom ritmu moglo odigrati svih 60 minuta.

Susret posljednjeg 26. kola 1. HRL za žene između Umaga i 1234 Virovitice na rasporedu je sutra (subota) od 18 sati, a odigrat će se u Sportskoj dvorani Stella Maris u Umagu.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content