3. HNL SJEVER Suvajac u posljednje kolo ulazi kao vodeći strijelac, Virovitica u borbi za drugo mjesto lige za opstanak

Pred nogometašima u 3. hrvatskoj ligi Sjever ostala je posljednja ovosezonska dionica. U subotu, 12. lipnja u 18 sati igraju se susreti 5. kola lige za opstanak.

Momčad Virovitice u spomenutu ligu ušla je gostujućim porazom od Bjelovara 3:0. Nakon toga virovitički “narančasto – crni” nanizali su tri pobjede. Na svom terenu bili su bolji od virovskog Podravca 5:2 i Graničara iz Đurđevca 1:0, dok su na gostovanju u Murskom Središću “nadvisili” domaći Rudar 3:1.

U subotnjoj utakmici Virovitičani gostuju u Varaždinu kod Varteksa. Nastavkom pobjedničkog niza Virovitica bi se sigurno popela za jedno, a u slučaju da Rudar izgubi na gostovanju u Virju, za dva mjesta na tablici. To bi bio lijep završetak jedne turbulentne prvenstvene sezone i poticaj za finalnu utakmicu Županijskog nogometnog kupa, koju Virovitica igra u srijedu, 16. lipnja s Pitomačom na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju.

Trener Goran Bosilkovski u subotnjoj utakmici neće moći računati na iskusnog Josipa Ivačića, koji odrađuje suspenziju zbog tri zarađena žuta kartona.

Treba spomenuti da je Nikola Suvajac i dalje vodeći strijelac lige s 15 postignutih zgoditaka, jedan više od internacionalca Landry Jean De Dieu Kamge, koji igra za najbolju momčad lige, Mladost iz Ždralova.

U virovitičkom nogometnom trećeligašu uvjereni su da će Suvajac i nakon posljednjeg kola ostati najbolji strijelac lige.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content