Grand prix Međimurja: Odličan nastup članova KK “Virovitica”, Matija Relić osigurao plasman na EP u Tampereu

U subotu, 12. lipnja u Nedelišću održan je karate turnir GRAND PRIX Međimurja, u sklopu kojeg je održan izborni turnir Hrvatskog karate saveza za nastup na Europskom prvenstvu koje će se održavati u finskom gradu Tampereu od 18. kolovoza ove godine.

Na izbornom turniru nastupio je član Karate kluba “Virovitica” Matija Relić, koji je u disciplini kate pobijedio u svim mečevima pa je tako osigurao nastup na Europskom prvenstvu.

Na turniru GRAND PRIX Međimurja iz KK “Virovitica” u borbama su nastupilo je četvero karatista.Vito Radelić u kategoriji mlađih učenika do 38 kg osvojio je prvo mjesto, zlatnu medalju i pobjednički pehar, dok je u kategoriji učenica Marija Knežević osvojila treće mjesto i brončanu medalju.

IMG 20210613 WA0003

U kategoriji mlađih kadeta do 60 kg nastupio je Jakob Đebro, koji je izgubio u finalu nakon neriješenog rezultata, izjašnjavanjem sudaca, te je osvojio drugo mjesto i srebrnu medalju.
U kadetskom uzrastu +70 kg nastupio je Nikola Gondi, koji je pobijedio u svim mečevima te je osvojio prvo mjesto, zlatnu medalju i pobjednički pehar.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content