SUHOPOLJE PORAŽENO U VELIKIM ZDENCIMA Tri gola Hrle za tri boda Zdenke, Hudoletnjak jedini strijelac za Grofove

Nogometaši Suhopolja porazom su zaključili ovogodišnje natjecanje u 4. ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. Posljednje, 30. kolo, spojilo ih je sa Zdenkom 91 koja se uoči zadnje utakmice nalazila tri mjesta ispod našeg predstavnika, odnosno na 13. mjestu prvenstvene ljestvice. 

Da je pred Grofovima ”paklenih” 90 minuta dalo se naslutiti još nakon utakmice protiv Graničara u kojoj su za jučerašnji susret ostali bez Solara, Akassoua i Sertića, tako da je na gostovanje u Velike Zdence otputovalo svega 12 igrača.

Stvari su krenule loše i u samom uvodu utakmice budući da je Edi Hrle nakon svega dvije minute doveo domaćine u vodstvo, a do isteka prvog poluvremena vidjeli smo još dva pogotka, po jedan na svakoj strani. Toni Hudoletnjak matirao je Santosa u 21. minuti utakmice, ali već dvije minute kasnije novu prednost Zdenke svojim drugim golom osigurava Hrle iz kaznenog udarca.

Još loših vijesti stiglo je u 43. minuti kada je Gabrijel Palčić zbog drugog žutog kartona ranije morao napustiti teren. Domaća momčad igrača više iskoristila je pred sam kraj susreta kada je Hrle kompletirao ”hat-trick” i još jednom matirao Antu Tomića.

Zahvaljujući pobjedi Ferdinandovca u Legradu, Suhopolje je sezonu završilo na 10 mjestu prvenstvene ljestvice, a hoće li im to biti dovoljno za ostanak u društvu četvrtoligaša, saznat ćemo u danima koji su pred nama.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content