FOTO Slavonija odnijela puni plijen iz Rezovca, Gradina tricom potvrdila ligaški status

Rezovac bi pobjedom u posljednjem kolu 1. županijske nogometne lige potvrdio sedmu poziciju na tablici međutim poražen je na svom Laništu od sladojevačke Slavonije 3:1.

Domaća momčad je u prvom dijelu imala “više od igre”, ali nije imala sreće pred gostujućim vratima. Minutu prije kraja prvog dijela Matej Habuš, nakon jedne kontre s dvadesetak metara pogađa mrežu domaćeg vratara Marka Dopplera i dovodi Slavoniju u prednost od 1:0.

Do konačnog raspleta dolazi se u posljednjih dvadesetak minuta. Prvo je Antonio Radonjić u 73. minuti povećao gostujuću prednost na 2:0, a dvije minute kasnije Tin Vencl postiže i treći pogodak za Slavoniju. Konačnih 3:1 postavio je Siniša Subota u 81. minuti, kada je postigao jedini domaći pogodak. U posljednjoj minuti zbog drugog žutog kartona igru je morao napustiti igrač Rezovca Mario Pejić. Titulu igrača utakmice ponio je Matej Habuš, koji je načeo domaću mrežu.

MIKLEUŠ PAO NA DOMAĆEM TERENU, GRADINA OSIGURALA OPSTANAK

U susjedskom derbiju između Mikleuša i Dinama iz Četekovca domaćin je poveo u 55. minuti pogotkom Goroslava Rukavine. Tada se bude gosti iz Četekovca i postižu čak četiri zgoditka. Strijelci su bili Alen Šarec u 62. minuti, Matej Dorinka u 71. i 75. te Ivica Potočnik u 84. minuti. Konačnih 4:2 postavio je igrač Mikleuša Josip Jančić iz kaznenog udarca u 88. minuti.

Gradina je na svom terenu pobijedila rezultatom 3:0 Mladost 1930. iz Čađavice. Prvi zgoditak postigao je Zvonimir Juhas u 2. minuti, drugi Dragan Dujmović u 11. minuti, a treći Mihael Šoštar u 16 minuti susreta. Ovom pobjedom Gradina je potvrdila status županijskog prvoligaša, a gosti iz Čađavice će se od iduće sezone natjecati u 2. županijskoj ligi Istok.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content