Dva Virovitičana na postolju u istoj utrci, Marino Bloudek osvojio je miting Mladosti s najboljim ovosezonskim rezultatom, dok je Tin Tumpić bio brončani

Zanimljive vijesti stigle su iz Zagreba gdje se održavao Atletski miting HAAK Mladost. Na njemu je virovitički atletičar, koji brani boje Kvarnera iz Rijeke, Marino Bloudek, pobijedio u utrci na 800 metara s rezultatom 1:51,29, dok je u istoj utrci, drugi Virovitičanin, Tin Tumpić koji brani boje Agrama osvojio broncu (dionicu je istrčao za 2:00,00).

– Forma se polako diže uz redovite utrke i kvalitetno treniranje. Dokaz je to i najbolji ovogodišnji rezultat na 800 metara. Čestitke svim natjecateljima i organizatoru na uspješnom mitingu. Zahvaljujem se AK Kvarner Rijeka, gradu Virovitici, Turističkoj zajednici grada Virovitice, obitelji i prijateljima na podršci – kazao je Marino Bloudek, a pobjeda u Zagrebu bit će mu sjajan poticaj za Europsko ekipno prvenstvo idućeg vikenda.

U Zagrebu je nastupilo još nekoliko virovitičkih atletičara. U utrci na 600 metara, naša Lucija Keleković, braneći boje Agrama, nastupila je na 600 metara i s rezultatom 1:43,67 osvojila srebro. Na 100 metara u kategoriji seniorki, nastupile su Nika i Lea Kozlinger, koje brane boje Agrama. Nika je bila šesta, istrčavši tu dionicu za 13,66, a Lea je bila osma sa 14,05.

(www.vpz.hr, foto: ilustracija: facebook)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content