Održana redovna godišnja izvještajna skupština NK Rezovca: Seniorsku momčad u novoj sezoni preuzima Mile Grdić

Shodno važećim epidemiološkim mjerama, na parkiralištu ispred društvenog doma na Laništu održana je redovna godišnja izvještajna skupština Nogometnog kluba Rezovac.

Pozdravivši goste, gradonačelnika Ivicu Kirina, njegovu zamjenicu Vlastu Honjek – Golinac, predstavnike susjednih klubova Sokola iz Milanovca, Svetog Đurađa i Podgorja te sve nazočne igrače, navijače i simpatizere kluba, skupštinu je otvorio predsjednik Antonio Ilijašević. Nakon toga vođenje skupštine preuzelo je radno predsjedništvo, koje je vodio Tomislav Biondić.

Izvješće o radu kluba podnio je predsjednik Ilijašević. Klub se u turbulentnom razdoblju pandemije koronavirusa uspio zadržati među vodećim momčadima u 1. županijskoj nogometnoj ligi. Seniorsku momčad vodili su Stipe Rebić i Stjepan Pleše, a posljednjih nekoliko kola vodio je upravo predsjednik Ilijašević. Pregovarano je s nekoliko trenera, a i Ilijašević je bio u kombinaciji da nastavi voditi seniore i u novoj sezoni.

IMG_5658-Custom

-Sinoć je uprava kluba dogovorila suradnju s Milom Grdićem, koji je već u dva navrata uspješno vodio našu momčad. Nadam se da ćemo zajednički i ovog puta postići odlične rezultate. Nažalost, zbog poslovnih obveza, trener Grdić nije mogao biti ovdje s nama na skupštini – iznenadio je većinu nazočnih Ilijašević.

-Dogovorili smo suradnju. Nastojat ćemo zadržati postojeći igrački kadar, s kojim možemo postići rezultatski iskorak – izjavio nam je kasnije u telefonskom razgovoru novi strateg Rezovca Mile Grdić.

NK Rezovac je u proteklih šest mjeseci igrao i trenirao na terenima Sportskog centra TVIN. U to vrijeme obnovljen je teren na Laništu, koji je bio u lošem stanju. Iz kluba izražavaju zadovoljstvo na gostoprimstvu TVIN-u d.o.o. i Nogometnoj akademiji No Limit, koji su im bili domaćini.

IMG_5627-Custom

U nastavku skupštine financijsko izvješće podnio je Zdravko Lefler, izvješće o radu nadzornog odbora Vlado Hodak, izvješće o radu mlađih uzrasnih kategorija Vedran Lefler, a o uspjesima veteranske momčadi Miroslav Vidak.

– U idućih trideset dana s nizom manifestacija uključit ćemo se u proslavu Dana Mjesnog odbora i blagdana svete Ane: malonogometni turnir ulica, seniorski turnir, turnir za mlađe uzraste te Rezovački kotlić – između ostalog, u planu rada naglasio je predsjednik Ilijašević.

IMG_5675-Custom

U ime gostiju skupštinu je pozdravio gradonačelnik Ivica Kirin.

– Trebamo uravnotežiti razvoj komunalne infrastrukture, ali i poboljšati uvjete rada i treniranja naših sportaša. U nogometu osnovni cilj su rasvjeta i navodnjavanje terena. U financiranje sportskih klubova uključit ćemo i gospodarske subjekte, koji rade u našem gradu – najavio je gradonačelnik Kirin.

(www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content