“ČAČINCI ZA JAGLAC” Doznajte program ovogodišnjeg humanitarnog malonogometnog turnira

Općina Čačinci i Turistička zajednica Općine Čačinci organizator su humanitarnog malonogometnog turnira “Čačinci za Jaglac” koji će biti održan 25. lipnja u 17:00 sati u Športsko-rekreacijskom centru “RUPA”.

Na turniru će sudjelovati ekipe: NK Mladost Veterani, Košarkaški klub Mladost, Profesori Srednje škole “Stjepan Ivšić” Orahovica te Općina Čačinci.

-U revijalnom dijelu nastupaju korisnici Jaglaca u Bumper loptama, a organiziran je i zabavni program uz ludu zabavu uz Bumper lopte za sve posjetitelje. Program će svojim glazbenim nastupom pratiti Aura acoustic band. Sav prihod od sponzorstava i dobrovoljnih priloga gledatelja biti će doniran Udruzi Jaglac koja se bavi unapređenjem kvalitete života djece i mladih s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i odraslih osoba s intelektualnim teškoćama, te djeluje u korist izjednačavanja njihovih mogućnosti kroz stvaranje uvjeta za aktivno uključivanje i ravnopravno sudjelovanje u društvu. Zato pozivamo Čačinčane i mještane okolnih mjesta da nam se pridruže kako bi zajedno pomogli Jaglacu – rekla je direktorica TZ Ureda Čačinci Ana Marunica.

(www.icv.hr, vg, foto: arhiva, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content