Dobivate obavijest da vam se neprekidno ruši Google? Danas niste jedini pa pokušajte ovo

Čitavo jutro korisnici prijavljuju da im stižu obavijesti o tome da se aplikacija Google neprekidno ruši. Ako ste i vi među njima, a vjerojatno jeste, riječ je o problemu na kojem djelatnici Googlea trenutno rade punom parom – piše novilist.hr

Rušenje aplikacije zabilježeno je i na stranici Downdetector gdje se može primijetiti da je najviše korisnika počeo primati obavijesti o rušenju jutros oko devet sati.

Oko 64 posto korisnika problem ima kod pokušaja log-ina na Google dok njih 33 posto ima problema s korištenjem same tražilice.

U komentarima ispod objave o rušenju Googlea mnogi su korisnici iskazali svoje frustracije jer se aplikacija počela rušiti nakon svoje najnovije nadogradnje.

Većina korisnika komentira da su problem riješili deinstaliranjem najnovijeg ažuriranja Googlea na svojim pametnim telefonima pa nije loše pokušati s time, iako ni ovo nije pomoglo svima.

Google je na svom Twitteru savjetovao i restart mobitela držanjem tipke za gašenje na trideset sekundi, ali sudeći po komentarima na objavu, mnogima nije pomoglo.

(novilist.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content