FINALNA UTAKMICA Nogometni san Ninčevića i Dijanešića traje i dalje: Evo gdje možete gledati “utakmicu života”

Nogometno-zabavni reality show “Utakmica života” došao je do svog posljednjeg dana. Nogometni san Domagoja Ninčevića (NK Papuk Orahovica) i Benjamina Dijanešića (NK Slatina) traje i dalje jer su jučer “preživjeli” posljednje ispadanje.

Danas (srijeda) u 20 sati i 15 minuta počinje “utakmica života” između Asanovićevih izabranika koji su se od 17. svibnja žestoko pripremali u opatijskom nogometnom kampu i hrvatske U-20 reprezentacije. Uvodna emisija za susret koji se igra u Velikoj Gorici počinje u 20:05.

Podsjetimo, najbolji iz ove utakmice, nakon procjene svih kriterija, osvaja glavnu nagradu, odnosno jednogodišnji profesionalni ugovor s hrvatskim prvoligašem Goricom, a ujedno i odličnu priliku za veliki napredak u svojoj nogometnoj karijeri.

Danas smo svjedoci početka ostvarenja jednog sna i jedne velike nogometne priče. Nadamo se kako će na tronu biti upravo jedan od dvojice preostalih nogometaša s područja Virovitičko-podravske županije, kojima ovim putem želimo puno sreće u finalnoj utakmici.

-Svi ti momci se ponašaju fenomenalno od prvog dana. Bili su maksimalnmo profesionalni, iskreni, otvoreni… Pravi je užitak raditi s takvim momcima, u očima im vidjeti kako upijaju svaki savjet, svaku sugestiju, kako žele napredovati, biti bolji, učiti…. Međutim, isto tako dobiješ jednu drukčiju sliku ljudi koji nisu zarobljeni u surovom profesionalizmu. Vidiš da se tu ne radi o surovom biznisu, iako se na kraju kao glavna nagrada dobiva – profesionalni ugovor. Ali sva ta priča je mnogo toplija, iskrenija – rekao je za Sportske novosti Aljoša Asanović.

(www.icv.hr, ts, foto: screenshot, youtube.com)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content