Foto natječaj Osječko-baranjske županije: Ljepote i jedinstvena raznolikost kroz objektiv građana

blank

Osječko – baranjska županije, raspisala je foto natječaj na temu: ˝Najljepši prizori Osječko – baranjske županije˝, s ciljem kako bi se pokazala ljepota i jedinstvena raznolikost Osječko – baranjske županije.

Sudionici natječaja mogu biti svi građani amateri bez obzira na dob. Zadatak natječaja je fotografiranje najljepših dijelova Osječko – baranjske županije; bioraznolikost, rijeke, parkove, dvorce, manifestacije i dr.

Svaki sudionik može poslati isključivo jednu fotografiju na natječaj i to u digitalnom obliku, minimalna veličina fotografija treba biti najmanje 150 DPI, dopuštena veličina datoteke je najviše 8 MB, a dopušteni format je JPG.

Datoteka fotografije treba biti potpisana s imenom i prezimenom autora. Maloljetne osobe koje se prijave na natječaj trebaju ispuniti privolu s potpisom roditelja koji daje suglasnost za objavu podataka u svrhu promocije izložbe. Fotografije mogu biti crno-bijele ili u boji.

Obrada fotografije u programima za uređivanje fotografije dopuštena je do te mjere koja ne narušava i ne mijenja osnovni smisao snimljenog sadržaja. Svaki od sudionika natječaja prijavljuje isključivo svoje fotografije i preuzima odgovornost za sadržaj.

Autor slanjem fotografije na natječaj daje suglasnost organizatorima natječaja da bez naknade mogu objavljivati prijavljenu fotografiju u svrhu promocije izložbe i Osječko – baranjske županije, izvijestili su o općim uvjetima natječaja iz Osječko-baranjske županije.

Krajnji rok za slanje fotografija je 1. srpnja 2021. godine. Fotografije treba poslati na e-mail: fotografije@obz.hr sa sljedećim podacima: ime i prezime, adresa, broj telefona, mjesto snimanja i naziv fotografije. Tri fotografije koje budu imale najviše glasova (lajkova) bit će nagrađene.

(www.icv.hr, tj)