MOTO SUSRETI Virovitica okupila ljubitelje “ljubimaca” na dva i tri kotača

Ovogodišnji Moto susreti koji se održavaju danas (subota) u Virovitici bilježe rekordan broj sudionika, koji su uz Hrvatsku, pristigli i iz susjednih zemalja.

-Ovaj put doživjeli smo pravi uspjeh – s neskrivenim je zadovoljstvom rekao predsjednik glavnog organizatora susreta Moto kluba “Kumovi” iz Virovitice Mario Kopfer.

-Priznajem da nismo očekivali ovako velik broj sudionika. Razlog bi moglo biti prošlogodišnje zatišje zbog COVID-a 19, ali nadamo se i popularnost i dobra organizacija naših susreta za koju nam nesebičnu podršku daju Grad Virovitica i Turistička zajednica grada, ali isto tako i Virovitičko-podravska županija jer je ovaj događaj od svojih samih početaka međunarodnog karaktera. Žao mi je samo što zbog neizvjesnosti zbog situacije COVID-19 do zadnjeg lasa nismo znali da li ćemo ovo moći organizirati pa nismo uspjeli prirediti razne moto igre koje inače priređujemo. Ipak, nadam se da će svi sudionici biti zadovoljni i ovdje u ovom našem lijepom gradu, ali isto tako i na prostoru našeg kluba u Šištatu. Tamo su već od jutra podignuti mnogobrojni šatori, ljudi se druže, razmjenjuju korisna iskustva i uživaju. Osim dobrog jela i pića priredili smo rock koncert na kojemu će nastupiti svima nama znana rock grupa “Rockeri” iz Nove Gradiške – rekao nam je predsjednik Moto kluba “Kumovi” Mario Kopfer.

Događaj je počeo defileom motocikala od Šištata, kroz Viroviticu, da bi motociklisti parkirali svoje atraktivne motocikle u samom centru grada gdje su ih mogli razgledati brojni građani.

(www.icv.hr, bs, foto: B. Sokele)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content