Plazma Sportske igre mladih u rukometu: 1234 Virovitica i Viro Virovitica putuju na završnicu u Split

U utorak, 22. lipnja u prijepodnevnim satima u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici odigrana je regionalna završnica Plazma Sportskih igara mladih u rukometu za igračice i igrače rođene 2006. godine i mlađe.

U konkurenciji djevojčica bile su dvije virovitičke ekipe te po jedna iz Slatine i Garešnice, dok su kod dječaka sve četiri ekipe bile iz Virovitice.

U konkurenciji dječaka Gromovi su pobijedili Munje 15:13, a u drugom polufinalnom susretu Viro Virovitica bila je bolja od Malaca. U finalu Viro Virovitica je bila uspješnija od Gromova 17:13 i time se plasirala na završnicu, koja će se također odigrati u Splitu.

IMG_5927

U konkurenciji djevojčica, Garešnica je bez većih napora došla do uvjerljive pobjede nad puno mlađom ekipom Lavica rezultatom 29:3. U drugoj utakmici ekipe 1234 Virovitica i Slatina u prvom su dijelu bile ravnopravne, dok su u nastavku Virovitičanke došle do uvjerljive pobjede 26:15.

U finalnom ogledu desetak minuta Garešnica je bila u prednosti, da bi nakon toga igračice 1234 Virovitice preuzele kontrolu rezultata i došle do pobjede 21:14 i plasmana na završnicu u Split.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content