Slatinski kuglači održali redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Jučer (subota) je u zgradi Centra nevladinih udruga održana redovna godišnja izvještajna skupština Kuglačkog kuba Slatina.

Financijsko izvješće za proteklo razdoblje, kao i financijski plan za 2021. godinu nazočnim članovima podnio je tajnik KK Slatina Ozren Rastija. Predsjednik kluba Željko Vaška govorio je o radu u proteklom razdoblju. te iznio planove za 2012. godinu.

– Prošle sezone smo nastupili u 2. ligi da bi ista poradi eskalacije pandemije koronavirusa bila prisilno okončana već u 11. mjesecu prošle godine. Nakon 7 .odigranih kola, Slatina je bila na 11., pretposljednjem mjestu u izrazito kvalitetnoj ligi. Do nastavka lige nije došlo, a odluka iz Hrvatskog kuglačkog saveza je bila pozitivna za nas, tako da nitko nije ispao iz lige – rekao je Vaška, te napomenuo kako za nastavak natjecanja u 2. ligi pod hitno treba dovesti dva ili tri mlađa igrača koji bi bili dio prve ekipe. Spomenuo je Vaška i ”rak ranu” kuglanja u Slatini, a to je kuglana. Naime, slatinski kuglači treninge i utakmice održavaju na kuglani Tvina u Virovitici, a što im donosi podosta troškova.

131307924 763904764277026 5025610847937986054 n

– Nadam se da ćemo u skoroj budućnosti i mi imati kuglanu primjerenu za naš grad, jer s tom bi kuglanom mogli privući mlađe generacije da se bave ovim sportom, a samim time bi se i naš igrački kadar redovno pomlađivao – zaključio je Vaška.

Na skupštini je nazočio i predsjednik Kuglačkog saveza VPŽ Stipan Gojević Zrnić, izrazivši divljenje na rezultatu i egzistenciji slatinskim kuglačima u ovim, za kuglanje, sve težim vremenima. U ime slatinskog gradonačelnika Denisa Ostrošića, članovima i gostima obratio se njegov zamjenik Ilija Nikolić naglasivši kako će kuglači imati potporu Grada kao i do sada.

(www.icv.hr, adf; Foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content