ODIGRANA PRIPREMNA UTAKMICA U GRADINI Suhopolje uvjerljivo slavilo protiv županijskog prvoligaša

Na blagdan zaštitnika župe i mjesta Gradine, Ilije Proroka, na nogometnom igralištu odigrana je pripreman utakmica između domaćeg županijskog prvoligaša Gradine i četvrtoligaša Suhopolja. Domaćoj momčadi je to bila druga utakmica na početku pripremnog razdoblja, jer su nedjelju 18. srpnja o obližnjoj Žlebini pobijedili reprezentaciju općine Gradina rezultatom 4:2, dok je suhopoljskim nogometašima to bila prva utakmica.

IMG 9647

Prvih 35 minuta mreže su mirovale. Suhopolje je imalo više loptu u nogama, a najbolji domaći napadač Zvonimir Juhas propustio je jednu lijepu prigodu za pogodak.

Posljednjih desetak minuta gostujući igrači, koji su ovog puta igrali u zelenim dresovima, postižu dva zgoditka i s prednošću odlaze na odmor.

Na početku nastavka Suhopolje je još dva puta ubacilo loptu u mrežu domaćih vratara. Kako je vrijeme odmicalo Suhopoljci su bili sve dominantniji te postižu i pet zgoditak, dok je najbolju priliku za domaću momčad desetak minuta prije kraja imao Vladimir Puškarić. Izbio je sam pred gostujućeg vratara Natanaela Vidaka, ali je pucao oštro preko gola.

IMG 9628

Susret je na kraju završio rezultatom 5:0 za Suhopolje. Strijelci su bili Ivan Egri, Marko Sertić, Enio Kirin, Hrvoje Juhas i Martin Dejanović. Suhopolje u subotu 24. srpnja na svom terenu igra s Papukom iz Velike, a Gradina u nedjelju 25. srpnja ugošćuje Borovu.

– Zadovoljan sam današnjom utakmicom budući da smo igrali s protivnikom iz više lige. Mi smo tek počeli s treninzima, a svoje prilike, kojih je bilo na utakmici, nismo uspjeli realizirati. Imamo još dovoljno vremena za ispravljanje pogrešaka u igri. Sve će to doći na svoje do početka natjecanja. Očekujem da na kraju budemo u gornjem dijelu tablice- svoje viđenje iznio je trener Gradine Ante Mikulić.

IMG 9642

– U principu sam zadovoljan ovom utakmicom nakon pet odrađenih treninga. Imamo novu ekipu, bez nekoliko igrača koji će nam se naknadno priključiti. Moramo još puno raditi kako bi bili konkurentni u 4. ligi i pozicionirali se u sredini tablice- najavio trener Suhopolja Samuel Spudić.

IMG 9646

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content