Cijepljenje bez prethodnog naručivanja I. i II. dozom: Počinje već danas u Osijeku, Našicama i Đakovu i trajat će do 19. kolovoza

Nastavni zavod za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije poziva sve zainteresirane stanovnike Osječko-baranjske županije na cijepljenje protiv bolesti COVID-19 bez prethodnog naručivanja.

– Cijepljenje se provodi cjepivom Pfizer (I. i II. doze), Moderna (II. doze) i Janssen. Na cijepljenje se mogu odazvati i svi hrvatski državljani koji nemaju status osigurane osobe prema zakonima kojima se uređuje obvezno zdravstveno osiguranje i obvezno zdravstveno osiguranje i zdravstvena zaštita stranaca u Republici Hrvatskoj, državljani Republike Hrvatske izvan Republike Hrvatske koji se zateknu na teritoriju Republike Hrvatske kao i ostale osobe koje imaju strano državljanstvo, a zateknu se na teritoriju Republike Hrvatske.

Na cijepljenje je potrebno ponijeti osobnu iskaznicu, zdravstvenu iskaznicu te putovnicu ukoliko je osoba strani državljanin- ističu iz NZJZ-a.

U nastavku je raspored cijepljenja I. i II. dozama prema cjepnim punktovima, a cijepljenje počinje već danas 29. srpnja u Osijeku, Našicama i Đakovu.

Slika1
Foto: OBŽ

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content