DANI OPĆINE GRADINA “Gradac” pobjednik ovogodišnjeg Šaranskog kupa u Žlebini, “Pijanci” ulovili najveću ribu

U sklopu proslave Dana općine Gradina, proteklog je vikenda na jezeru u Žlebini održan ovogodišnji, inače drugi po redu Šaranski kup. 

Na “šaranskom druženju” u organizaciji ŠRK “Štuka” ove se godine natjecalo sedam ekipa, a prvo mjesto u ukupnom poretku osvojio je tim “Gradac” s ulovljenih 48.81 kilogram, drugo mjesto pripalo je ekipi “Pijanci” (23.38 kilograma), a broncom se “okitio” tim “Fishing master” (17,41 kilogram).

Nadalje, “Imperial Baits” bio je četvrti s 14.97 kilograma, “Drezga” peta s 14.45 kilograma, “Šime” šesti sa 7,64 kilograma i “Prijatelji” sedmi sa 2,04 kilograma.

Ukupna kilaža ulovljene ribe iznosila je malo više od 128 kilograma, što je odličan rezultat, pogotovo ako se u obzir uzme podatak s prošlogodišnjeg Šaranskog kupa, kada je ulovljeno 18 kilograma ribe. Na natjecanju koje je trajalo tri dana, ukupno je ulovljeno 36 komada ribe, 16 šarana i 20 amura.

Najveću ribu tešku 11 kilograma “upecala” je drugoplasirana ekipa “Pijanci”, dok je najmanju ulovila “Drezga” (1,53 kilograma).

Pehare, medalje i priznanja najboljim ekipama podijelio je načelnik općine Gradina Josip Vučemilović-Jurić.

(www.icv.hr, ts; foto. M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content