Milanovački Sokol startao s pripremama: “Kostur” momčadi ostao na okupu, ovih dana očekuju nova pojačanja

S pripremama za novu sezonu počeli su nogometaši županijskog drugoligaša milanovačkog Sokola.

Prošlu sezonu Sokoli su završili na trećem mjestu 2. ŽNL Zapad, sa željom da od jeseni igraju u 1. županijskoj nogometnoj ligi, međutim ta im se želja nije ostvarila, jer su u viši rang natjecanja otišli bolje plasirani nogometaši Podgorja, nakon što je aktualni prvak Bilogora 1947. iz Špišić Bukovice odustao od tog “pothvata”.

U klubu nisu previše očajavali, već se nastoje što bolje pripremiti za novu sezonu. Većina prošlosezonskih prvotimaca ostala je na okupu, a trenažnom procesu priključili su se neki novi i stari igrači. Cilj je formiranje kompaktne momčadi, koja će biti konkurentna svim suparnicima u ligi.

Za realizaciju tog plana potrebno je naporno treniranje, koje na kraju treba rezultirati dobrim rezultatima i zavidnoj poziciji na tablici. Rezultat će zavisiti od zalaganja svih igrača uključenih u trenažni proces.

Prvu pripremnu utakmicu nogometaši Sokola igrat će na svom terenu u nedjelju, 18. srpnja s novim županijskim prvoligašem Podgorjem. Dogovorene su još pripremne utakmice s Omladincem u Koriji, Gradinom, Bratstvom iz Gornjeg Bazja te nastup na domaćem Memorijalnom turniru “Slavko Francetić”.

Na prvoj prozivci, zbog poslovnih i drugih obaveza izostalo je nekoliko prvotimaca, koji će se trenažnom procesu priključiti već u srijedu, 14. srpnja, kada će na nogometnom igralištu u Milanovcu i službeno biti predstavljena nova igračka pojačanja.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content