Nastavak suradnje iz “Utakmice života”: Bivši “vatreni” Danijel Pranjić preuzeo Dubravu Tim Kabel i doveo Domagoja Ninčevića

blank

Nakon odlaska Lea Kaltenbahera, uslijedio je novi veliki udarac za orahovačkog trećeligaša i stratega Martina Majdenića. Klub je napustio odlični veznjak Domagoj Ninčević.

U svojoj je karijeri, uz Papuk, nastupao još za čačinačku Mladost i Slavonac iz Tenje, a okušao se i na malonogometnim terenima nastupajući za Malonogometni klub Slatina.

Ninčević je tako Orahovicu zamijenio Zagrebom, a njegov novi klub je hrvatski drugoligaš Dubrava Tim Kabel. Veliki je ovo skok u nogometnoj karijeri za igrača koji se nedavno proslavio i u nogometnom zabavnom reality showu “Utakmica života”.

Uz Ninčevića, u Dubravu je ovih dana stiglo još nekoliko sjajnih igrača (Martin Musulin, Dino Kapitanović i vratar Nikola Ilinčić) s kojima će novi trener, svima dobro poznati bivši hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić pokušati napasti naslov prvaka.

Pranjić i Ninčević nedavno su surađivali u već spomenutoj “utakmici života”, gdje je bivši “vatreni” bio član stručnog stožera Aljoše Asanovića. Iako nije došao do pobjede i glavne nagrade u tom showu, Domagoj se očito svojim nogometnim vještinama “svidio” Pranjiću, a sada se ima priliku dokazati na nogometnim travnjacima 2. HNL.

(www.icv.hr, ts, foto: facebook, NK Dubrava Tim Kabel)