Novi županijski prvoligaš Crnac startao s pripremama: U klub se vratio iskusni Najcer, iz Papuka stigao Marinić

Nakon odlične sezone i naslova prvaka u 2. ŽNL Istok, nogometaši Crnca pod vodstvom trenera Darka Krsnika krenuli su u pripreme za svoj novi izazov, povratničku sezonu u 1. županijskoj nogometnoj ligi.

Krsnik je okupio nogometaše na prvom treningu na kojem su se pojavila i dva nova lica, odnosno dva pojačanja.

-Pojačali smo se s Matejom Marinićem koji je došao iz Papuka, a iz čađavičke Mladosti vratio nam se naš domaći dečko, iskusni napadač Dario Najcer. Pregovaramo s još nekoliko igrača, a o imenima ćemo kada sve dogovorimo. Konačan cilj je biti stabilan županijski prvoligaš, a ove prve sezone nema imperativa osim mirno ostati u ligi. Moram se od srca, u ime kompletne uprave i svih igrača zahvaliti našoj Općini Crnac koja nam je zbog ulaska u viši rang povećala sredstva kako bi normalno mogli proći kroz sezonu – kaže predsjednik NK Crnca Dragan Pavoković.

NK Crnac pripreme

Trener Darko Krsnik na raspolaganju za sada ima 19 igrača.

-Od prošle sezone nitko nije otišao, dvojica su za sada došla. Pred nama je 27 treninga i sedam pripremnih utakmica koje želim da odradimo maksimalno. Kao što je rekao predsjednik, želimo ove sezone uhvatiti sredinu tablice, sigurno ostati u ligi i uvjeren sam kako to ova momčad, uz možda još koje pojačanje itekako može – zaključio je Krsnik.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content