Ovog vikenda u kinu PARK pogledate „Black Widow“ u 3D-u i animiranu komičnu avanturu „Duša“

blank

Ovoga vikenda u virovitičkom kinu PARK pogledajte dvije nove projekcije. U subotu, 10. srpnja, u 19 sati možete pogledati film „Black Widow“ u 3D projekciji.

14.5.2021 16 43 57 black widow hr bijeli

Izvorno ime: Black Widow – 3D
Redatelj: Cate Shortland
Žanr: akcija, avantura, SF
Uloge: Scarlett Johansson, Florence Pugh, Rachel Weisz, David Harbour
Trajanje filma: 133 min
Godina: 2020
Država: SAD
Sadržaj filma: Priča je svojevrsni prequel koji nam razotkriva misteriozni lik Natashe Romanoff, kao i njezinu prošlost i obuku u elitnom KGB-ovom programu. Kao Black Widow, Natasha se suočava s mračnim dijelovima svoje smrtnosti kada se pojavi opasna zavjera povezana s njezinim prijašnjim životom. Potaknuta silom koja se neće zaustaviti, Black Widow se mora suočiti s prošlošću i prekinuti odnose koji su postojali prije nego što je postala Osvetnica.

U nedjelju, 11. srpnja u 17 sati, pogledajte animiranu komičnu avanturu sinkronizirana na hrvatski jezik „Duša“.

26.4.2021 13 46 57 Soul oscar win hr

Izvorno ime: Soul
Redatelj: Pete Docter, Kemp Powers
Žanr: animirani
Uloge: Filip Juričić, Judita Franković Brdar, Dražen Čuček, Ksenija Prohaska, Irena Tereza Prpić, Igor Mešin, Branka Cvitković, Roko Sikavica, Dean Kotiga, Mirta Zečević
Trajanje filma: 107 min
Godina: 2020
Država: SAD
Sadržaj filma: U središtu priče je Joe, učitelj glazbenog u osnovnoj školi, koji sanja postati jazz glazbenik. Uoči velikog nastupa koji bi mu mogao donijeti željenu karijeru Joe doživi nesreću zbog koje mu se duša odvoji od tijela. Joeova se duša želi i treba vratiti u svoj život, a na tom putu će mu pomoći tajanstveni lik „22”.

(www.icv.hr, Kino Park)