POČELE PRIPREME NOGOMETAŠA VOĆINA Ević: Želimo se uključiti u borbu za naslov prvaka u najkvalitetnijem rangu županijskog nogometa

U subotu 17. srpnja s pripremama za novu sezonu započeli su nogometaši Voćina, članovi 1. županijske nogometne lige. Uvodnu riječ imao je predsjednik kluba Mario Barić, a potom se igračima obratio novi trener Ivica Ević.

Ević je igračima predstavio svog prvog suradnika Emanuela Marinovića koji će ujedno biti zadužen za rad s vratarima. Planom priprema predviđeno je 27 aktivnosti od kojih je sedam pripremnih utakmica.

Vocin 3 Custom

Prva pripremna utakmica odigrat će se 25. srpnja u Jakšiću kod Požege protiv istoimenog domaćina, člana 4. lige Slavonski Brod-Požega.

Prozivci je nazočilo 19 igrača, dok je opravdano izostalo pet igrača.

Želja je poboljšati rad u klubu i infrastrukturu kluba, a sportski cilj je uključiti se u ozbiljnu borbu za naslov prvaka u najkvalitetnijem rangu županijskog natjecanja. Ovom projektu podršku su dale općinske strukture, lokalni poduzetnici, dok poseban impuls u ostvarivanju cilja daju vjerni navijači okupljeni u navijačkoj skupini “Brđaci”.

Vocin 2 Custom

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content