SADA I SLUŽBENO Antun Marković na Apašu, potpisao ugovor s Belupom na dvije godine

Sada je, pak, službeno potvrđen dolazak, odnosno povratak još jednog čuvara mreže u Slaven Belupo. Naime, na Gradski stadion Ivan Kušek Apaš vratio se Antun Marković – piše ePodravina.

Potpisao je ugovor na dvije godine, a od početka priprema radi s momčadi trenera Deana Klafurića. Klupsko vodstvo podsjeća kako je od 2015. do 2019. godine u dresu Slavena upisao 67 nastupa.

Marković je prve nogometne korake napravio u rodnom Voćinu. Nakon dvogodišnje osječke epizode, jednu sezonu bio je u Suhopolju. Uz jednu godinu provedenu u kazahstanskom Atyrauu, veći dio igračke karijere bio je igrač koprivničkog prvoligaša Slaven Belupa. Prošlo ljeto iz Belupa je prešao u orahovački Papuk, iz kojega je otišao u njemački ligaš Rot Weiss Erfurt.

– Sretan sam što sam se vratio u svoj klub. Ovdje sam napravio prve korake u profesionalnom nogometu, u klubu za koji živim, koji je moja ljubav i za koji dajem cijeloga sebe što dovoljno govori kakav mi je osjećaj. Zahvaljujem se ljudima u klubu na prilici koju su mi pružili, a ja ću učiniti sve da to i opravdam. U svlačionici je odlična atmosfera, imamo pravi spoj iskustva i mladosti i mislim da je pred nama dobra sezona – poručio je Marković za službene klupske stranice.

Podsjetimo, vratara Farmaceuta prošle je sezone čuvao Ivan Filipović, no po isteku ugovora napustio je klub.

(www.icv.hr, epodravina.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content