TRANSFER ZONA Brani iz Bačevca pristupilo sedam novih igrača, čak četvorica dolaze iz Napretka

Županijski trećeligaš Brana, koji je u prošloj sezoni sve do samog “finiša” prvenstva bio u utrci za naslovom prvaka i plasmanom u viši rang, za novu natjecateljsku sezonu odlučio je osvježiti svoj igrački kadar.

U proteklom periodu klubu je pristupilo sedam igračkih pojačanja, a čak četvorica stigla su iz “susjednog” Napretka.

Prvi od njih je Hrvoje Kaselj koji je uz dvogodišnji “izlet” u Gradinu cijelu svoju karijeru odradio u Rušanima

Matej i Dario Sitar prve korake s loptom napravili su u Suhopolju gdje su se najduže zadržali, nastupali su još za Gradinu, Orešac i Rušane, dok se Matej okušao i u  županijskom prvoligašu Borovi.

“Rušanski” kvartet zaključuje Ante Dubravac, povratnik u Branu koji je uz Gradinu i Staru Brezovicu uglavnom nastupao za Napredak i klub iz Bačevca.

Zoran Štauduar dolazi iz detkovačkog Slavena, a svoju igračku karijeru započeo je u osječkoj Olimpiji. Nakon dvije godine pristupio je Suhopolju, 2007. priključio se Gradini gdje se zadržao sedam godina, a nakon toga igrao je za Napredak i Slaven.

Još jedan povratnik u Branu je Marko Mandić koji je za njih nastupio u tri navrata. Okušao se još u Gradini te Staroj Brezovici iz koje se vratio u Bačevac.

Posljednje pojačanje je Dalibor Lukačević koji je istupnicu iz Brane potpisao u ožujku ove godine. Uoči početka nove sezone odlučio se još jednom aktivirati i pomoći momčadi u borbi za naslov prvaka.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content