TRANSFER ZONA Nova lica u četekovačkom Dinamu: Županijskom prvoligašu pristupilo šest pojačanja

Nogometni klub Dinamo iz Četekovca potpisao je čak šest pojačanja za novu natjecateljsku sezonu u 1. županijskoj nogometnoj ligi. Riječ je o Tomislavu Ribiću i Filipu Pušadiji, donedavnim igračima Mladosti 1930. iz Čađavice, Hrvoju Ibričiću i Domagoju Stubičaru koji pristižu iz miljevačke Mladosti, te o Goroslavu Rukavini i Leonu Lipovcu koji dolaze iz Mikleuša odnosno Virovitice.

Filip je svoj nogometni put započeo upravo u Čađavici, 2016. godine pristupio je Mladosti iz Miljevaca, ali se nakon nepune jedne godine vratio u svoj matični klub. Tomislav je također prvu registraciju stekao u Mladosti u koju se uvijek vraćao, prvo iz Slatine, a nakon toga iz Miljevaca i Zrinskog iz Nove Bukovice.

Cetekovac 2

28-godišnji Hrvoje Ibričić najduže se zadržao u Mikleušu, klubu za koji je igrao dvanaest godina i u kojem je ujedno započeo karijeru, a prije odlaska u Miljevce okušao se u Slatini. Iz Mikleuša je potekao i Domagoj Stubičar. U dva navrata nastupao je za klub u koji dolazi, a posljednja destinacija, kako smo već spomenuli, bila mu je Mladost.

Goroslavu Rukavini ovo će biti prvi transfer u karijeri. Igrati je započeo u Mikleušu 2012. godine, a do sada nije promijenio nogometnu sredinu. S druge strane, Leon Lipovac vraća se u svoj matični klub nakon jedne godine izbivanja. U međuvremenu se okušao u Mladosti iz Čačinaca, dok je posljednju sezonu odradio u Virovitici.

Cetekovac 3

S novim pojačanjima Dinamo će nastojati ostvariti bolji rezultat nego u prošloj sezoni, kada su završili na devetom mjestu s 35 osvojenih bodova.

(www.icv.hr, mra, foto: facebook, NK ”Dinamo” Četekovac)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content