U BEREKU POČELE PRIPREME GRANIČAR BUŠETINE ZA 4. LIGU Stjepan Pleše: Na kraju sezone želimo biti u sredini tablice

Šest tjedana prije početka ligaškog natjecanja, Graničar Bušetina započela je s pripremama za novu sezonu i nove izazove u 4. ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica

Na prvom treningu pojavio se desetak igrača od čega sedmorica novih. Klubu su pristupili Josip Čoklo, Filip Kukolj, Patrik Kvrgnjaš, Eljfat Mehmedi, Mihael i Stjepan Viljevac te Slavko Jagarinac.

Prema riječima trenere Stjepana Pleše i predsjednika Luke Brlasa, do kraja tjedna momčad bi se trebala kompletirati. Uz igrače koji prvih dana ne mogu dolaziti ne treninge zbog radnih obveza, dogovoren je dolazak još nekoliko igrača s kojima bi bušetinska momčad trebala imati sastav koji će uspješno parirati  svim konkurentima u ligi, posebice na domaćem terenu. U pripremnom razdoblju planirano je 25 treninga i sedam pripremnih utakmica. 

U nedjelju 25. srpnja sudjelovat će na turniru u Gornjem Bazju, 1. kolovoza u Bušetinu dolazi Pitomača, 5. kolovoza bušetinski nogometaši trebali bi igrati na turniru u Koriji, 8. kolovoza kod kuće će dočekati Jelengrad, momčad koja igra u 1. ligi Sisačko–moslavačke županije, 11. kolovoza gostuje se kod Graničara u Đurđevcu, četiri dana kasnije na blagdan Velike Gospe u Bušetinu dolazi kombinirana juniorsko- seniorska momčad Bjelovara, a 18. kolovoza Graničar Bušetina putuje u Kalinovac. Posljednja provjera pred početak natjecanja za novog četvrtoligaša trebala bi biti 22. kolovoza na domaćem terenu s Lukačem 05.

Dok su igrači nizali kilometre i odrađivali vježbe s loptom, najvjerniji navijači iz daljine su mjerkali nove igrače.

– Momčad Graničar Bušetine po prvi puta će igrati u 4. ligi. Nadam se da nećemo biti smo prolaznici, već jedan stabilan ligaš. Cilj nam je da budemo što bliže sredini tablice, a to ćemo postići kroz dobre pripreme koje će nam kasnije jamčiti sigurnu plovidbu kroz 4. ligu. Naša momčad treba biti u ligi prepoznata ne samo po rezultatu, već i po igri. Imamo popuno novih igrača koji će se trebati ukomponirati u sastav. Trebamo se pojačati još na nekim pozicijama, prvenstveno na pozicijama stopera i bočnog igrača, budući da smo u ofenzivom dijelu dobro popunjeni. Svi pridošli igrači trebali bi biti pojačanja, a ne prinove. Mladi će također imati prostora za napredovanje i igru te očekujem da na kraju sezone završimo u sredine tablice– nakon treninga optimističan je bio strateg Graničar Bušetine Stjepan Pleše.

IMG 9585 Custom

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content