VIDEO Mateo Leš zabio prvijenac za Heracles Almelo: Nakon kornera glavom načeo mrežu Rodinghausena

U svom četvrtom nastupu u dresu Heracles Almela, Mateo Leš zabio je svoj premijerni gol.

Bila je to treća u nizu pripremnih utakmica momčadi trenera Franka Wormutha, a odigrana je jučer (četvrtak) protiv njemačkog Rodinghausena. Nizozemska momčad slavila je na kraju rezultatom 2:1. Mrežu Rodinghausena načeo je upravo Leš udarcem glavom nakon ubačaja iz kuta u 58. minuti susreta. Izjednačio je Gerrit Kaiser u 86. minuti, a pobjednički pogodak Heraclesu donio je Kasper Lunding samo dvije minute kasnije.

Imao je Mateo jučer i podršku s tribina. Prvi pogodak velikim pljeskom ispratio je njegov prijatelj Domagoj Vučemilović – Jurić, donedavni igrač Virovitice, a trenutno član županijskog prvoligaša Bratstva iz Gornjeg Bazja koji ga je posjetio ovih dana u Almelu.

U prvoj pripremnoj utakmici (4. srpnja) Heracles je poražen protiv Sparte iz Rotterdama, dok je u drugoj slavio protiv G.A. Eaglesa. Nakon jučerašnje pobjede protiv Rodinghausena, u kojoj je Heracles predstavio i novu, gostujuću garnituru dresova, Wormuthovi igrači već danas (petak) imaju novi ispit. Točno u 18 sati odigrat će utakmicu protiv Volendama i to će biti prva utakmica koju igraju izvan svog stadiona Erve Asita.

U pripremnom periodu u planu su još tri utakmice: 21. srpnja protiv grčkog PAOKA, 24. srpnja protiv Nijmegena i 25. srpnja protiv Emmena.

(www.icv.hr, ts)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content