Autocentar Pepa Auto Show ponovno u Virovitici: Novi CUPRA Formentor plijeni pažnju posjetitelja, na ovogodišnjoj licitaciji Škoda Rapid

Nakon prošlogodišnje pauze, Autocentar Pepa iz Virovitice u suradnji s Porsche Inter Autom Hrvatska ponovno je doveo u Viroviticu pravu atrakciju za sve ljubitelje automobila.

Ovogodišnje, inače 5. izdanje Autocentar Pepa Auto Showa posjetiteljima nudi četrdeset rabljenih i petnaest novih vozila različitih marki, cijena i oprema.

Seat Tarraco 2.0 TDI DSG FR, Audi RS3 Sportback, Audi A8 50TDI Quattro Tiptronic, Audi A5 Sportback 40TDI, Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid, Porsche Panamera 4 E-Hybrid, Škoda KODIAQ RS 2.0 TDI 4×4 i Škoda Octavia Combi RS 2.0 TDI 4×4 DSG samo su neki od luksuznih automobila izloženih u dvorištu Gimnazije Petra Preradovića.

Posebno zanimljiv i atraktivan je Cupra Formentor VZ 2.0 TSI, koji je pravo “osvježenje” na tržištu i dolazi kao prvi samostalni model marke Cupra koja ove godine slavi treću godinu postojanja. Riječ je o modelu koji plijeni fantastično stilziranim sportskim oštrim izgledom u svojoj najsportskijoj verziji VZ (Veloz oprema).

pepa show 2021 9

Ove godine na licitaciji je crvena Škoda Rapid, za koju početna cijena iznosi 1.000 kuna.

Pravila licitacije:

  • Za sudjelovanje u licitaciji nije potrebna nikakva uplata.
  • Trenutnu najvišu ponudu možete podići za minimalno 100, a maksimalno 500 kuna.
  • Ponuda koju ste dali nije obvezujuća, pobjednik licitacije dobiva pravo prvokupa vozila. U slučaju da pobjednik odustane, pravo kupnje dobiva sljedeći ponuditelj s najvišim iznosom ponude.
  • Za sudjelovanje u licitaciji osoba mora biti starija od 18 godina.
  • Sudjelovanje u licitaciji moguće je samo za fizičke osobe koje nisu prekupci vozila.

pepa show 2021 3

-Na ovogodišnjem Autocentar Pepa Auto Showu, za razliku od prijašnjih izdanja kada su izložena bila samo rabljena vozila, imamo i petnaestak novih vozila marki Porsche, Škoda, Audi i Cupra. Ovdje se nalazi jedna super vesela i zabavna ekipa koja vas čeka u dvorištu Gimnazije Petra Preradovića i koja je za vas pripremila razne promo materijale. Dođite i družite se s nama do 16. kolovoza – rekla nam je Brita Bobetić iz Porsche Inter Auta.

Virovitičane, žitelje Virovitičko-podravske županije i sve zaljubljenike u automobile na ovogodišnji show pozvao je i Mario Perša iz Autocentra Pepa, naglasivši kako će pobjednik licitacije biti proglašen u ponedjeljak, 16. kolovoza točno na Dan Rokova u večernjim satima.

Izložena vozila možete pogledati svakim danom, od 13. do 16. kolovoza u vremenu od 9:30 do 21 sat.

(www.icv.hr, ts, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content