DANI OPĆINE SUHOPOLJE Vokalni ansambl Contesse i muška klapa Sveti Ilija iz Osijeka održali koncert ”Suhopolju s ljubavlju”

Vokalni ansambl Contesse iz Suhopolja postoji već dugi niz godina, a iza njih je nekoliko zabilježenih nastupa diljem Virovitičko-podravske županije i Republike Hrvatske.

Jedan od nastupa koji je svakako važno izdvojiti bio je onaj koji se održao jučer (srijeda) u dvorištu dvorca Janković. Koncert ”Suhopolju s ljubavlju”, u organizaciji ove Glazbene udruge te pod supokroviteljstvom Turističke zajednice općine Suhopolje, pružio je jedan poseban ugođaj.

Posjetitelji su tako mogli uživati u zalasku sunca uz prekrasne melodije u izvedbi Contessa, koje su svojim nastupom oduševile sve prisutne, te muške klape Sveti Ilija iz Osijeka, a sve to u prekrasnom i opuštajućem ambijentu. Nije im ovo prvi put da publiku ostavljaju bez riječi. Posjetitelji nisu ostali ravnodušni niti na Festivalu u Suhopolju prije dvije godine, dok su prošle godine na 15. državnom natjecanju zborova u organizaciji Centra za kulturu Trešnjevka uz potporu Ministarstva kulture, osvojile ”srebrno priznanje”.

contesse 3

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content