Dinjevački Podravec slavio u pripremnoj utakmici, David Blatarić s četiri pogotka srušio Dravu u Podravskim Sesvetama

Prije nešto više od dva tjedna šokantna vijest stigla je iz “Draveiz Podravskih Sesveta, kluba koji se godinama uspješno natjecao u županijskim ligama Koprivničko-križevačke županije. Nakon turbulentnih događaja proteklih nekoliko mjeseci, iscrpila se snaga, volja, želja i ambicije kod svih uključenih u klupski rad – od samog vrha pa do najnižih razina. Predsjednik i tajnik dali su ostavke, a klub je nakon 70 godina aktivnog bavljenja nogometom prestao s radom.

Do potpunog “gašenja” ipak nije došlo, a prije tri dana pojavilo se “svjetlo na kraju tunela”. Naime, održana je skupština na kojoj je izabrano novo rukovodstvo kluba, a nova uprava donijela je odluku kako će se “Drava” u novoj sezoni natjecati u 3. županijskoj nogometnoj ligi.

Klub iz Podravskih Sesveta odmah je počeo s okupljanjem nove ekipe domaćih nogometaša, a prvu pripremnu utakmicu odlučili su odigrati s Podravcem iz Dinjevca, prošlosezonskim viceprvakom 3. ŽNL Zapad Virovitičko-podravske županije. Podravec, koji će u novoj sezoni zaigrati u većem rangu natjecanja (2. ŽNL Zapad), bio je bolji na gostovanju kod “Drave” i slavio rezultatom 4:1.

Prvo ime susreta bio je David Blatarić koji se za Dinjevčane čak četiri puta upisao u listu strijelaca.

(www.icv.hr, ts, foto: facebook, NK “Drava” Podravske Sesvete)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content