FANTASTIČAN TRANSFER Virovitički rukometaš Luka Moslavac potpisao za NEXE!

Nakon dvogodišnjeg igranja za premijerligaš Poreč, jedan od najboljih virovitičkih rukometaša u svojoj generaciji Luka Moslavac potpisao je ugovor s novim klubom, našičkim NEXE-om.

U posljednje dvije sezone našički rukometni klub u sastavu ima kombinaciju mladosti i iskustva. “Gromovi s Krndije” već su niz godina drugi klub u Hrvatskoj, stalni su sudionici Gazprom SEHA lige i redovito igraju u europskim kupovima. Prošle sezone igrali su u osmini završnice gdje su u dvije utakmice poraženi od jakog Rhein-Neckar Löwena.

– Ovo je novi iskorak u mojoj igračkoj karijeri. Nadam se da ću se u jakoj konkurenciji u Našicama izboriti za solidnu minutažu – prije odlaska na početak priprema u Našice izjavio nam je jučer (utorak) Luka.

Već istu večer Luka je s novom momčadi odradio prvi trening na nogometnom terenu u Feričancima. Moslavac je s NEXE-om potpisao ugovor na 2 + 2 sezone. Momčad trenera Branka Tamšea prvu pripremnu utakmicu odigrat će u sportskoj dvorani Osnovne škole kralja Tomislava u Našicama 10. kolovoza s premijerligašem Spačvom iz Vinkovaca.

(www.icv.hr, mš, foto: RK Nexe)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content