FOTO & VIDEO Dubrovački Silente odličnim nastupom zaključio prvi dan proslave Rokova

Nakon što su svoj rokerski dio večeri na pozornici ispred Gimnazije odradile grupe Freeway band i Epitaf, na glavnu pozornicu Rokova konačno je, ravno iz Dubrovnika, došla i poznata grupa Silente.

Sjećamo se da smo ih željno očekivali za Rokovo prošle godine, ali zbog pandemije COVID-19 Rokova tada nije bilo. I kada su se neki već pomirili da neće uskoro vidjeti Silente u Virovitici, dečki i cure iz Dubrovnika održali su dato obećanje i stigli ove godine.

silente 2

Netko bi rekao da su odlično istempirali vrijeme jer nedavno je izišao njihov novi uradak „Live At KMD“ koji je snimljen i donosi ugođaj s njihovog prošlogodišnjeg nastupa u dubrovačkom kazalištu Marina Držića. EP “Live At KMD” donosi tri posljednja singla grupe, “Navečer se srca lome”, “Mene moje uši lažu” i “Nikada ovako” s kojim su proteklih godinu dana u potpunosti osvojili domaći eter.

Članovi sastava Doris Kosović, Ivana Čuljak, Tibor Karamehmedović, Sanin Karamehmedović, Ivuša Gojan i Šimun Končić „krivci“ su ne samo za ovaj odličan materijal, nego i za sve ostalo čime su pridonijeli da Silente bude u vrhu Hrvatske glazbene scene, ali ne na onaj konvencionalan način poput nekih njihovih štim kolega, nego kao čisto svoji i nepokolebljivi u svom glazbenom izričaju.

silente 6

To su sinoć (petak) osjetili i Virovitičani, a svaki njihov dobar potez nagradili su gromoglasnim pljeskom. A kako i ne bi kada pjesme koje potpisuju braća Tibor i Sanin Karamehmedović, poput „Sve su moje pjesme iste“, „Krvoloci“, „Nije išla u detalje“ „Kao nekakvi stražari“, „Nađi nekog poput njega“ i još mnogo drugih, jednostavno mame i traži se još i još…

Publika je upravo dobila Silente „na tacni“ i na opće zadovoljstvo iskoristili su ih do zadnjeg atoma, a ovaj odličan koncert Dubrovčana zasigurno će pamtiti i Virovitičani i grupa Silente. (www.icv.hr, bs, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content